Тріска для копчення Santos
Код товару: 2636129
Категорія: Santos
В наявності 1-3 дня
891 ₴
+8 бонусів
Бонуси нараховуються на рахунок учасника програми лояльності:
- 1) Бонуси нараховуються через 14 днів після закриття замовлення
- 2) Баланс можна перевірити в особистому кабінеті в розділі «Мої бонуси».
- 3) накопичення бонусів можна оплатити до 50% вартості таких покупок.
3
Оплата частинами від ПриватБанку
Для оформлення необхідно:
1)Наявність кредитної картки Приват банку
2)Доступний ліміт по сервісу "Оплата частинами", який перевищує вартість покупки
3)Наявність на карті коштів на перший платіж. Перший платіж +Х-1 наступних Детальніше
1)Наявність кредитної картки Приват банку
2)Доступний ліміт по сервісу "Оплата частинами", який перевищує вартість покупки
3)Наявність на карті коштів на перший платіж. Перший платіж +Х-1 наступних Детальніше
розраховуємо термін доставки
Оплата
- Оплата картою через Mono
- Оплата картою через LiqPay або Приват24
- Оплата післяплатою при отриманні
- Оплата частинами
- Банківський переказ
- Безготівковий розрахунок для юридичних та фізичних осіб
- Готівкою кур'єру (доставка по Києву)
Гарантія
- 100% гарантія якості та оригінальності всіх товарів
- Прямі поставки від виробників кращих європейських брендів
- Якісна упаковка замовленого товару, яка забезпечить його цілісність і збереження
Опис Тріска для копчення Santos
Коптильні чіпси SANTOS Hickory Walnut Wood ідеально підходять для приготування свинини та яловичини. Також він чудово поєднується з птицею, бараниною та дичиною. При використанні тріски для копчення в мангалі їжа готується набагато ніжніше, ніж при звичайних способах приготування на грилі. Ефірні масла, що виділяються, надають м'ясу тонку димну нотку. Інструкція по застосуванню: • Замочіть коптильну стружку у воді приблизно на 30-60 хвилин • Злийте воду та додайте стружку в коптильню (для використання на газових грилях) • Покладіть коптильню разом зі стружкою на аромапластини або решітки • У вугільних грилях додайте тріску до запаленого деревного вугілля або брикету • Залежно від тривалості приготування на грилі використовуйте приблизно 1-2 жмені деревної тріски, для додання легкого димного присмаку стравам, приготованим на грилі. Для класичного копчення використовуйте близько 3 жмень. Основні технічні характеристики: • Виготовлений з деревини горіха гікорі • Вага: 1 кг • Фракція: близько 2 мм