Мусат для заточення ножів 26 см Zwilling
Код товару: 2500605
Категорія: Мусати Zwilling
Відправка 7-14 днів
1 758 ₴
2 220 ₴
-21%
+35 бонусів
Бонуси нараховуються на рахунок учасника програми лояльності:
- 1) Бонуси нараховуються через 14 днів після закриття замовлення
- 2) Баланс можна перевірити в особистому кабінеті в розділі «Мої бонуси».
- 3) накопичення бонусів можна оплатити до 50% вартості таких покупок.
розраховуємо термін доставки
Характеристики
-
Бренд Zwilling
-
Країна-виробник Німеччина
-
EAN 4009839217555
-
Тип изделия Мусат
-
Материал Сталь
-
Категорія: Мусати Zwilling
Оплата
- Оплата картою через Mono
- Оплата картою через LiqPay або Приват24
- Оплата післяплатою при отриманні
- Оплата частинами
- Банківський переказ
- Безготівковий розрахунок для юридичних та фізичних осіб
- Готівкою кур'єру (доставка по Києву)
Гарантія
- 100% гарантія якості та оригінальності всіх товарів
- Прямі поставки від виробників кращих європейських брендів
- Якісна упаковка замовленого товару, яка забезпечить його цілісність і збереження
Опис Мусат для заточення ножів 26 см Zwilling
Навіть найкращі ножі з часом стають не такими гострими, як були раніше. Маючи в своєму розпорядженні спеціальні інструменти для заточування, ви легко впораєтеся з цією проблемою самостійно. Німецька компанія Zwilling розробила спеціальні пристосування для заточування ножів: Мусати, точила і ножеточки.
Як ПРАВИЛЬНО заточувати ножі за допомогою МУСАТА
1. Розташуйте лезо ножа у кінчика стрижня мусата під кутом приблизно 20.
2. Проведіть лезом вниз по бруску, описуючи дугу.
3. Повторіть ту ж дію з іншого боку бруска, щоб заточити іншу сторону леза.
4. Виконайте пункти (2) і (3) 5-10 разів, поперемінно заточуючи ліву і праву сторони леза.
5. Дуже важливо підтримати кут в 20 градусів і описувати дугу від рукоятки ножа до вістря. Швидкість в даному випадку ролі не грає.
Як ПРАВИЛЬНО заточувати ножі за допомогою МУСАТА
1. Розташуйте лезо ножа у кінчика стрижня мусата під кутом приблизно 20.
2. Проведіть лезом вниз по бруску, описуючи дугу.
3. Повторіть ту ж дію з іншого боку бруска, щоб заточити іншу сторону леза.
4. Виконайте пункти (2) і (3) 5-10 разів, поперемінно заточуючи ліву і праву сторони леза.
5. Дуже важливо підтримати кут в 20 градусів і описувати дугу від рукоятки ножа до вістря. Швидкість в даному випадку ролі не грає.
Відгуки покупців
Цей мусат для заточування якісний, після заточування всі мої ножі стали як нові. Виходячи з того, що цей мусат буде служити вам довгі роки, ціна відмінна.
- Бренд Zwilling
- Країна-виробник Німеччина
- EAN 4009839217555
- Тип изделия Мусат
- Материал Сталь
- Категорія: Мусати Zwilling