Вертикальна підставка для гриля SANTOS
Код товару: 2636177
Категорія: Аксесуари для гриля Santos
В наявності 1-3 дня
952 ₴
+9 бонусів
Бонуси нараховуються на рахунок учасника програми лояльності:
- 1) Бонуси нараховуються через 14 днів після закриття замовлення
- 2) Баланс можна перевірити в особистому кабінеті в розділі «Мої бонуси».
- 3) накопичення бонусів можна оплатити до 50% вартості таких покупок.
3
Оплата частинами від ПриватБанку
Для оформлення необхідно:
1)Наявність кредитної картки Приват банку
2)Доступний ліміт по сервісу "Оплата частинами", який перевищує вартість покупки
3)Наявність на карті коштів на перший платіж. Перший платіж +Х-1 наступних Детальніше
1)Наявність кредитної картки Приват банку
2)Доступний ліміт по сервісу "Оплата частинами", який перевищує вартість покупки
3)Наявність на карті коштів на перший платіж. Перший платіж +Х-1 наступних Детальніше
розраховуємо термін доставки
Характеристики
-
Бренд Santos
-
Категорія: Аксесуари для гриля Santos
Оплата
- Оплата картою через Mono
- Оплата картою через LiqPay або Приват24
- Оплата післяплатою при отриманні
- Оплата частинами
- Банківський переказ
- Безготівковий розрахунок для юридичних та фізичних осіб
- Готівкою кур'єру (доставка по Києву)
Гарантія
- 100% гарантія якості та оригінальності всіх товарів
- Прямі поставки від виробників кращих європейських брендів
- Якісна упаковка замовленого товару, яка забезпечить його цілісність і збереження
Опис Вертикальна підставка для гриля SANTOS
Ідеальна шаурма, шашлики, гіроскопи – все це можна приготувати за допомогою вертикального шампура «Сантос», навіть якщо ви не щасливий володар гриля. Універсальність з вертикальним шампуром для гриля SANTOS Але на вертикальному шампурі можна приготувати не тільки гіроскопи. Ви можете чудово запекти курку, нанизуючи її вертикально. Щоб приготувати південноамериканський чураско, можна обсмажити ароматно замариноване м'ясо з усіх боків на вертикальному шампурі і потім традиційно зрізати його прямо з нього. Про шаурму знають всі. Для цієї арабської страви шматочки м'яса, добре приправлені спеціями, надягають на шампур і після приготування нарізають тонкими скибочками і подають в коржі. Гіроскоп з вертикальним шампуром SANTOS для непрямого приготування Погодьтеся, готувати гіроскоп з шампуром і пальником для нього досить зручно і дуже популярно. Але навіть якщо у вас немає цього обладнання, ви можете легко порадувати своїх гостей шашликами або гіроскопами – все, що вам потрібно, це вертикальний шампур SANTOS і можливість смажити на грилі в непрямому вогні. М'ясо нанизується на вертикальний шампур і перекладається на решітку. Але простого прямого нагріву знизу недостатньо для приготування їжі, зате він чудово працює при нагріванні по колу. І навіть якщо у вас немає гриля з кришкою: не біда, ви можете використовувати вертикальний шампур в духовці. Залежно від кількості гостей і потреби в м'ясі у вас є дві змінні шампури. Міцні шампури з нержавіючої сталі висотою 17 і 25 см надійно вкручуються в підставку, щоб їх можна було безпечно розмістити на решітці гриля. Підставка для шампурів розміром 23 х 15 см надійно захищає ваш гриль від крапель жиру. Крім того, готові шматки м'яса після нарізки потрапляють прямо на підставку для шампурів і легко звідти виймаються. Вертикальний шампур може залишатися на решітці гриля, поки наступний шар м'яса не підрум'яниться і не буде готовий до нарізання. Порада: Спробуйте подати повністю приготований шашлик своїм гостям, поставивши його прямо на стіл з жароміцною підкладкою. Так кожен гість зможе нарізати найсмачніші шматочки і додати їх в готові гарніри: хліб, картоплю фрі, цибулю, соус, листя салату, помідори або перець - вашому творчості немає меж! У наборі цього пристосування від SANTOS у вас є дві довжини шампурів на вибір, залежно від того, скільки людей ви збираєтеся лікувати. Шампур 17 см може вмістити близько 2,5 - 3 кг м'яса, а шампур 25 см - до 5 кг. Класичні види м'яса, такі як свинина, баранина та телятина з більш високим вмістом жиру, підходять для приготування страв на шампурі, але, звичайно, курка, індичка або яловичина також чудово підійдуть. Звичайно, не варто нехтувати маринадами і сумішшю приправ: маринування на ніч робить смак ще більш насиченим. Підготовлене і нарізане м'ясо максимально рівно і компактно покладіть на шампур, прикріплений до підставки, а потім перемістіть його на решітку. Ми рекомендуємо попередньо розігріти камеру гриля до 200-220°C і помістити шампур у зону непрямого нагріву. Приблизно через 35 хвилин м'ясо має стати хрустким зовні і добре підрум'янитися. Тепер все, що вам потрібно, це гострий ніж, і ви можете насолоджуватися шар за шаром. Очищення Всі частини набору виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, легко миються і їх можна мити в посудомийній машині. Основні технічні характеристики: • Матеріал: нержавіюча сталь • Довжина шампура: 17 і 25 см • Розміри підставки для шампурів: 23,4 х 15,2 см • Можна мити в посудомийній машині • У комплект поставки входить: 1 тримач для шампурів, 2 шпажки (17 і 25 см)
Додати відгук до товару
- Бренд Santos
- Категорія: Аксесуари для гриля Santos