Гастрономічний ніж Fissman KOJIRO 15 см (2559)
Код товару: 2664187
Категорія: Ножі Fissman
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (0)
Характеристики
-
Бренд Fissman
-
Призначення Для м'яса,для ковбаси,для шинки,для сиру
-
Гастрономічні
-
Довжина ручки, см 12,5
-
Марка сталі AUS-8
-
Матеріал Нержавіюча сталь
-
Матеріал клинка AUS-8
-
Матеріал леза Нержавіюча сталь
-
Матеріал ручки Композитне скловолокно
-
Набір Ні
-
Розмір, см 31,5x3,5x2,5
-
Серія Kensei Kojiro
-
Тип товару Ножі
-
Категорія: Ножі Fissman
Оплата
- Оплата картою через Mono
- Оплата картою через LiqPay або Приват24
- Оплата післяплатою при отриманні
- Оплата частинами
- Банківський переказ
- Безготівковий розрахунок для юридичних та фізичних осіб
- Готівкою кур'єру (доставка по Києву)
Гарантія
- 100% гарантія якості та оригінальності всіх товарів
- Прямі поставки від виробників кращих європейських брендів
- Якісна упаковка замовленого товару, яка забезпечить його цілісність і збереження
Опис Гастрономічний ніж Fissman KOJIRO 15 см (2559)
У кулінарному світі часто кажуть, що найважливіший інструмент на кухні – це добрий ніж. Правильний ніж може стати величезною підмогою у приготуванні красивих страв та забезпечити оптимальну безпеку на кухні. Використання правильно виготовленого та заточеного ножа означає, що у вас буде більше контролю над тим, що ви ріжете. Різати зручним та гострим ножем набагато приємніше. Він більш ефективний і може виконувати роботу швидко і хірургічно точно, незалежно від того, чи ви нарізаєте зелень або величезний гарбуз з мускатним горіхом. Саме тому компанія FISSMAN представляє ножі та кухонні сокири абсолютно нового рівня, розроблені в місті Секі, префектури Гіфу. Де більше 800 років тому перші ковалі заснували майстерні для кування найгостріших мечів відомих по всій Японії, а через кілька століть вже ці напрацювання були використані у виробництві знаменитих місцевих ножів. Наші ножі натхненні Японією, вони дихають духом та пристрастю безкомпромісної ковальської майстерності.
Гастрономічний або філейний ніж FISSMAN KENSEI KOJIRO 7' чудовий помічник при нарізанні. Лезо дуже тонке і гнучке, що полегшує обробку м'яса та риби на філе. Він дуже зручний також для приготування карпаччо, наприклад, з яловичини або лосося. За рахунок довгого та лосося. Легко добитися тонких, ідеально рівних скибочок, стійкість до корозії та довговічність завдяки особливій технології загартування металу холодом Korudo до оптимального рівня 58 HRC за шкалою Роквелла. доведений на водному точильному камені зернистістю 6000 грит для бездоганної гостроти.Ідеальний кут різання завдяки заточуванню 15-17 градусів на бік. Рукоятка ножа виконана з висококласного водонепроникного зносостійкого матеріалу G-10, який відмінно витримує як низькі, так і високі температури і завдяки якому ніж ковзає в руці і не вбирає сторонні запахи. Упаковка з текстурного картону преміум класу зі срібним тисненням не залишить байдужим жодного справжнього поціновувача ножів високої якості.
Гастрономічний або філейний ніж FISSMAN KENSEI KOJIRO 7' чудовий помічник при нарізанні. Лезо дуже тонке і гнучке, що полегшує обробку м'яса та риби на філе. Він дуже зручний також для приготування карпаччо, наприклад, з яловичини або лосося. За рахунок довгого та лосося. Легко добитися тонких, ідеально рівних скибочок, стійкість до корозії та довговічність завдяки особливій технології загартування металу холодом Korudo до оптимального рівня 58 HRC за шкалою Роквелла. доведений на водному точильному камені зернистістю 6000 грит для бездоганної гостроти.Ідеальний кут різання завдяки заточуванню 15-17 градусів на бік. Рукоятка ножа виконана з висококласного водонепроникного зносостійкого матеріалу G-10, який відмінно витримує як низькі, так і високі температури і завдяки якому ніж ковзає в руці і не вбирає сторонні запахи. Упаковка з текстурного картону преміум класу зі срібним тисненням не залишить байдужим жодного справжнього поціновувача ножів високої якості.
Додати відгук до товару
- Бренд Fissman
- Призначення Для м'яса,для ковбаси,для шинки,для сиру
- Гастрономічні
- Довжина ручки, см 12,5
- Марка сталі AUS-8
- Матеріал Нержавіюча сталь
- Матеріал клинка AUS-8
- Матеріал леза Нержавіюча сталь
- Матеріал ручки Композитне скловолокно
- Набір Ні
- Розмір, см 31,5x3,5x2,5
- Серія Kensei Kojiro
- Тип товару Ножі
- Категорія: Ножі Fissman





Гастрономічний ніж Fissman KOJIRO 15 см (2559)
Немає в наявності
Немає в наявності