Ніж Fissman гастрономічний RAGNITZ 20 см X50CrMoV15 сталь (2825)
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (0)
Бонуси нараховуються на рахунок учасника програми лояльності:
- 1) Бонуси нараховуються через 14 днів після закриття замовлення
- 2) Баланс можна перевірити в особистому кабінеті в розділі «Мої бонуси».
- 3) накопичення бонусів можна оплатити до 25% вартості таких покупок.
1)Наявність кредитної картки Приват банку
2)Доступний ліміт по сервісу "Оплата частинами", який перевищує вартість покупки
3)Наявність на карті коштів на перший платіж. Перший платіж +Х-1 наступних Детальніше
1. Бути клієнтом monobank 2. Мати смартфон з додатком monobank
3. Перевірити доступний ліміт на покупку частинами
4. Мати доступний баланс на рахунку кредитної карти для списання першого платежу.) Детальніше
Характеристики
-
Бренд Fissman
-
Призначення Для м'яса,для ковбаси,для шинки,для сиру
-
Гастрономічні
-
Довжина ручки, см 10,5
-
Марка сталі X50CrMoV15
-
Матеріал Нержавіюча сталь
-
Матеріал клинка X50CrMoV15
-
Матеріал леза Нержавіюча сталь
-
Матеріал ручки Pakka wood
-
Набір Ні
-
Розмір, см 32x3x2,3
-
Серія Ragnitz
-
Тип товару Ножі
-
Категорія: Ножі Fissman
Оплата
- Оплата картою через Mono
- Оплата картою через LiqPay або Приват24
- Оплата післяплатою при отриманні
- Оплата частинами
- Банківський переказ
- Безготівковий розрахунок для юридичних та фізичних осіб
- Готівкою кур'єру (доставка по Києву)
Гарантія
- 100% гарантія якості та оригінальності всіх товарів
- Прямі поставки від виробників кращих європейських брендів
- Якісна упаковка замовленого товару, яка забезпечить його цілісність і збереження
Опис Ніж Fissman гастрономічний RAGNITZ 20 см X50CrMoV15 сталь (2825)
Інструкція з використання
• Щоб подовгу продовжити термін служби ножів, їх слід мити вручну. У посудомийній машині ножі піддаються впливу жорстких мийних засобів і великому перепаду температур. Агресивне середовище буде руйнувати гостре грань ножа і, як наслідок, скорочувати його термін служби.
• Щоб запобігти зміні кольору лез, мийте ножі одразу після їх використання. Частинки їжі не висохнуть на ножі і його легше буде очистити.
• Не рекомендується різати кухонними ножами на твердій поверхні, наприклад, кам'яному столі, скляній дошці, оскільки це може раніше часу відлущувати ріжучий край. Використовуйте для нарізки дерев'яні або пластикові розподільчі дошки компанії FISSMAN, які менше туплять лезо.
• Використовуйте для зберігання ножів оригінальні підставки та настінні магнітні планки FISSMAN, таким чином Ви продовжите термін служби своїх ножів.
• Для підтримки леза в ідеально гострому стані використовуйте спеціальні інструменти та пристосування Fissman (мусати, точила).
• Працювати з ножами можна лише сухими руками, інакше Ви можете поранитися о лезо.
• Будь ласка, дотримуйтеся рекомендацій з догляду, і посуд прослужить Вам довго.
• Даний виріб відповідає всім стандартам безпеки і гігієни.
Додати відгук до товару
- Бренд Fissman
- Призначення Для м'яса,для ковбаси,для шинки,для сиру
- Гастрономічні
- Довжина ручки, см 10,5
- Марка сталі X50CrMoV15
- Матеріал Нержавіюча сталь
- Матеріал клинка X50CrMoV15
- Матеріал леза Нержавіюча сталь
- Матеріал ручки Pakka wood
- Набір Ні
- Розмір, см 32x3x2,3
- Серія Ragnitz
- Тип товару Ножі
- Категорія: Ножі Fissman







