Кухарський ніж Fissman KENSEI KOJIRO 20 см сталь AUS-8 (2589)
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (0)
Бонуси нараховуються на рахунок учасника програми лояльності:
- 1) Бонуси нараховуються через 14 днів після закриття замовлення
- 2) Баланс можна перевірити в особистому кабінеті в розділі «Мої бонуси».
- 3) накопичення бонусів можна оплатити до 25% вартості таких покупок.
1)Наявність кредитної картки Приват банку
2)Доступний ліміт по сервісу "Оплата частинами", який перевищує вартість покупки
3)Наявність на карті коштів на перший платіж. Перший платіж +Х-1 наступних Детальніше
1)Наявність кредитної картки Приват банку
2)Доступний ліміт по сервісу "Миттєва розстрочка", який перевищує вартість покупки
3)Наявність на карті коштів на перший платіж. Перший платіж +Х-1 наступних Детальніше
1. Бути клієнтом monobank 2. Мати смартфон з додатком monobank
3. Перевірити доступний ліміт на покупку частинами
4. Мати доступний баланс на рахунку кредитної карти для списання першого платежу.) Детальніше
Характеристики
-
Бренд Fissman
-
Призначення Для м'яса,для ковбаси,для шинки,для сиру
-
Кухарські
-
Довжина ручки, см 12
-
Марка сталі AUS-8
-
Матеріал Нержавіюча сталь
-
Матеріал клинка AUS-8
-
Матеріал леза Нержавіюча сталь
-
Матеріал ручки Композитний матеріал
-
Набір Ні
-
Розмір, см 33x4,6x3
-
Серія Kensei Kojiro
-
Тип товару Ножі
-
Категорія: Ножі Fissman
Оплата
- Оплата картою через Mono
- Оплата картою через LiqPay або Приват24
- Оплата післяплатою при отриманні
- Оплата частинами
- Банківський переказ
- Безготівковий розрахунок для юридичних та фізичних осіб
- Готівкою кур'єру (доставка по Києву)
Гарантія
- 100% гарантія якості та оригінальності всіх товарів
- Прямі поставки від виробників кращих європейських брендів
- Якісна упаковка замовленого товару, яка забезпечить його цілісність і збереження
Опис Кухарський ніж Fissman KENSEI KOJIRO 20 см сталь AUS-8 (2589)
Кухарський ніж FISSMAN KENSEI KOJIRO 8' це ніж з широким, міцним лезом і тонко заточеним ріжучим краєм. частиною можна легко нашаткувати цибулю або картопля, середня частина чудово підходить для нарізки пряних трав, а задня частина зручна для нарізки твердих продуктів.Традиційна японська майстерність у поєднанні з передовими технологіями та красивим сучасним дизайном. Korudo до оптимального рівня 58 HRC за шкалою Роквелла Лезо виконане з високовуглецевої японської сталі AUS-8, ця сталь дуже міцна і чудово тримає заточування. 17 градусів на бік Рукоятка ножа виконана з висококласного водонепроникного зносостійкого матеріалу G-10, який відмінно витримує як низькі, так і високі температури і завдяки якому ніж не ковзає в руці і не вбирає сторонні запахи. Упаковка з текстурного картону преміум класу зі срібним тисненням не залишить байдужим жодного справжнього поціновувача ножів високої якості.
Високовуглецева сталь - не залишати мокрим надовго! Для заточування рекомендуємо використовувати точильний камінь. Після заточування промийте водою і відразу ж протріть насухо чистою тканиною. Не мити в посудомийній машині.
Додати відгук до товару
- Бренд Fissman
- Призначення Для м'яса,для ковбаси,для шинки,для сиру
- Кухарські
- Довжина ручки, см 12
- Марка сталі AUS-8
- Матеріал Нержавіюча сталь
- Матеріал клинка AUS-8
- Матеріал леза Нержавіюча сталь
- Матеріал ручки Композитний матеріал
- Набір Ні
- Розмір, см 33x4,6x3
- Серія Kensei Kojiro
- Тип товару Ножі
- Категорія: Ножі Fissman





