Ніж Fissman кухарський KENSEI BOKUDEN 21 см сталь AUS-8 (2554)
- Все про товар
- Характеристики
- Фото
- Відгуки (0)
Бонуси нараховуються на рахунок учасника програми лояльності:
- 1) Бонуси нараховуються через 14 днів після закриття замовлення
- 2) Баланс можна перевірити в особистому кабінеті в розділі «Мої бонуси».
- 3) накопичення бонусів можна оплатити до 25% вартості таких покупок.
1)Наявність кредитної картки Приват банку
2)Доступний ліміт по сервісу "Оплата частинами", який перевищує вартість покупки
3)Наявність на карті коштів на перший платіж. Перший платіж +Х-1 наступних Детальніше
1)Наявність кредитної картки Приват банку
2)Доступний ліміт по сервісу "Миттєва розстрочка", який перевищує вартість покупки
3)Наявність на карті коштів на перший платіж. Перший платіж +Х-1 наступних Детальніше
1. Бути клієнтом monobank 2. Мати смартфон з додатком monobank
3. Перевірити доступний ліміт на покупку частинами
4. Мати доступний баланс на рахунку кредитної карти для списання першого платежу.) Детальніше
Характеристики
-
Бренд Fissman
-
Кухарські
-
Довжина ручки, см 13,5
-
Марка сталі AUS-8
-
Матеріал Нержавіюча сталь
-
Матеріал клинка AUS-8
-
Матеріал леза Нержавіюча сталь
-
Матеріал ручки G-10
-
Набір Ні
-
Розмір, см 35x4,5x2,2
-
Серія Kensei Bokuden
-
Тип товару Ножі
-
Категорія: Ножі Fissman
Оплата
- Оплата картою через Mono
- Оплата картою через LiqPay або Приват24
- Оплата післяплатою при отриманні
- Оплата частинами
- Банківський переказ
- Безготівковий розрахунок для юридичних та фізичних осіб
- Готівкою кур'єру (доставка по Києву)
Гарантія
- 100% гарантія якості та оригінальності всіх товарів
- Прямі поставки від виробників кращих європейських брендів
- Якісна упаковка замовленого товару, яка забезпечить його цілісність і збереження
Опис Ніж Fissman кухарський KENSEI BOKUDEN 21 см сталь AUS-8 (2554)
Кухонний ніж FISSMAN KENSEI BOKUDEN 8.2' — це ніж з широким, міцним лезом і тонко заточеним ріжучим краєм. Справжній універсальний інструмент для професіоналів і домашніх кухарів. Якщо його ріжучу кромку уявно поділити на три частини, виявиться, що він підходить для зовсім різних завдань. Передньою частиною можна легко нашинкувати цибулю чи картоплю, середня частина чудово підходить для нарізки пряних трав, а задня частина зручна для нарізки твердих продуктів. Стійкість до корозії і довговічність завдяки особливій технології загартування металу холодом Korudo до оптимального рівня 58 HRC за шкалою Роквелла. Лезо виконано з високовуглецевої японської сталі AUS-8, ця сталь дуже міцна і відмінно тримає заточку. Ніж вручну доведений на водному точильному камені з зернистістю 6000 грит для бездоганної гостроти. Ідеальний кут заточування завдяки заточці 15-17 градусів на сторону. Рукоять ножа виконана з висококласного водонепроникного і зносостійкого матеріалу G-10, який чудово витримує як низькі, так і високі температури, і завдяки якому ніж не ковзає в руці та не вбирає сторонні запахи. Упаковка з текстурного картону преміум класу з срібним тисненням не залишить байдужим жодного справжнього цінителя ножів високої якості.
Високовуглецева сталь — не залишати мокрим надовго! Для заточування рекомендуємо використовувати точильний камінь. Після заточування промийте водою і відразу протріть насухо чистою тканиною. Не мити в посудомийній машині. Будь ласка, дотримуйтесь рекомендацій по догляду, і ніж прослужить вам довго. Це виріб відповідає всім стандартам безпеки та гігієни.
Додати відгук до товару
- Бренд Fissman
- Кухарські
- Довжина ручки, см 13,5
- Марка сталі AUS-8
- Матеріал Нержавіюча сталь
- Матеріал клинка AUS-8
- Матеріал леза Нержавіюча сталь
- Матеріал ручки G-10
- Набір Ні
- Розмір, см 35x4,5x2,2
- Серія Kensei Bokuden
- Тип товару Ножі
- Категорія: Ножі Fissman





